Prvi put dolazite u Beograd, ili želite da ga bolje upoznate ?

Pored svoje osnovne delatnosti – apartmanskog smeštaja u Beogradu – Agencija Crystal Code pruža raznovrsnu paletu dodatnih usluga.

Upoznajte spomenike i znamenitosti bogatog kulturno-istorijskog nasleđa srpske prestonice, burnu istoriju gradskog jezgra Starog grada, promenade uz obale Save i Dunava, omiljena izletišta, parkove i mesta za večernji izlazak i zabavu po kojima je naš grad poznat … Ljubiteljima gastronomije preporučićemo poznate restorane autentične srpske ili internacionalne kuhinje. Klupska scena i noćni život su zaštitni znak Beograda. Sa nama ćete doživeti uzbudljiv i nezaboravan noćni provod. Organizujemo, po želji i izlete van Beograda po specijalnim cenama za naše goste.

Pozovite Crystal Code +381605959505

Preporučujemo:

 Pešačku turu

Šetnje gradom sa našim stručnim vodičima. Standardne rute intro murros ili izlete van grada, po unutrašnjosti Srbije.

Biciklističku turu

Rekreacija i vožnja biciklom duž keja na obalama Save i Dunava – do jezera na Adi Ciganliji ili do Zemuna.

Krstarenje Savom i Dunavom

Upoznaćete Beograd iz druge perspektive – kao drevno utvrđenje na ušću dveju reka i milenijumske bedeme ka Panonskoj niziji.

Arheološki biseri Beograda

Obilazak starovekovnih laguma i otkrivanje tajni podzemnog, rimskog Singidunuma.

Beograd i Srbija kroz igru i pesmu

Kažu da duh i tradiciju grada i nacije najbolje oslikavaju narodne pesme i igre. Turistička organizacija Beograda u saradnji sa kulturno umetničkim centrom “Talija” svake  subote u 20:30h organizuje etno muzički program za goste Beograda. Veliki narodni ansabl i hor provešće vas kroz izvorne pesme i igre Beograda i ostalih regija naše lepe zemlje.

Beogradske razglednice sa dabl-dekera

Panoramsko razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa sa stručnim vodičem.

Konsijerž usluge

Ukoliko želite usluge ličnog vodiča, obezbeđujemo iskusne i verzirane konsijerže.

Transport

Želite da vas sačekamo na aerodromu, da obezbedimo vozilo sa šoferom za vožnju po gradu ili van grada, ili možda da iznajmite rent-a-car ? Ovo je samo deo usluga koje pruža agencija za dnevni najam apartmana Crystal Code.

Neke od navedenih usluga su dostupne samo u periodu od 1. IV do 1. XI tekuće godine.

Ukoliko imate dodatna pitanja kontaktirajte nas direktno. Za sve informacije o uslugama a la carte ili o popustima pozovite direktno Crystal Code Rentals na broj  +381605959505 ili nam se javite mailom na adresu rentacc@gmail.com .

Dođite nam opet !

Vaš kod – Crystal Code