Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Isabelle Apartman

 

Apartman Isabelle nudi prijatan boravak našim gostima. Nalazi se u Makedonskoj ulici br. 21, stan broj 22 na drugom spratu, u strogom centru Beograda, samo nekoliko minuta od Trga Republike, na pešačkoj distanci od Knez Mihajlove, Beogradske tvrdjave, Kalemegdanskog parka i svih značajnih institucija i spomenika kulture.

Apartman Isabelle ima balkon. Kuhinja je potpuno opremljena sa šporetom, rernom, frižiderom i aparatom za tost. Kuhinja je nedavno renovirana kao i kupatilo sa tušem. Gostima su na raspolaganju čista posteljina i peškiri, kao i redovno čišćenje i održavanje koje se doplaćuje € 15.

Površina stana je 30 m2, a kapacitet je maksimum 2 osobe. Za dodatnog, trećeg gosta doplata iznosi € 15 dnevno, plus boravšna taksa koja je obavezna za svakog gosta i sva. Na navedne cene noćenja dodaje se boravišna taksa od € 1,6 dnevno, po osobi.

Apartman Isabelle  je na atraktivnoj lokaciji u srcu Starog grada, najstarije urbane četvrti Beograda. Nedaleko od apartmana se nalaze značajne kulturne i istorijske znamenitosti po kojima je Beograd poznat: Beogradska tvrđava i park Kalemegdan, Narodno pozorište, Narodni muzej, spomenici kulture, renomirane umetničke galerije, kao i najbolji restorani domaće i inostrane kuhinje, noćni klubovi, barovi i brojni butici duž glavne promenade, Knez Mihajlovom ulicom.

Našim gostima nudimo mogućnost organizovanja:
– doručka po ceni od € 4 po osobi po obroku,
– ručka/večere (dnevni meni) po ceni od € 7 po osobi, po obroku,
– transport aerodrom po ceni od € 20 po vožnji,
– kompletne usluge verziranih konsijerža (cena na upit).

Ne zaboravite:

  • Cene izražene na našem sajtu odnose se na ceo apartman, a ne na pojedinačnog gosta. Za svakog gosta preko standardno predviđenog broja naplaćuje se dodatni iznos, u zavisnosti od apartmana. Iznajmljivanje apartmana za boravak duži od 15 dana cena se formira po dogovoru,
  • potvrđivanjem rezervacije prihvatate naše uslove izdavanja apartmana, a detaljniji opis važećih uslova iznajmljivanja pogledajte u rubrici Uslovi,
  • ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte naš tim za rezervacije i to e-mailom ili telefonom.

Facilities

  • Air-conditioning
  • Fan / extractor
  • Interfon sa kodom

Centar

Grad leži na ušću Save u Dunav u centralnom delu Srbije, gde se Panonska nizija spaja sa Balkanskim poluostrvom. Broj stanovnika u Beogradu prema popisu stanovništva iz 2002. je iznosio 1.576.124.[6] Najveći je grad na teritoriji bivše Jugoslavije i po broju stanovnika četvrti u jugoistočnoj Evropi posle Istanbula, Atine i Bukurešta.

Read more