Availability

Poštovani posetioci, ponuđene cene važe za boravak od 1-2 noćenja.

Gosti koji planiraju boravak od 3 - 15 dana ostvaruju značajne popuste.

Potrebno je naglasiti broj noćenja u napomenama prilikom rezervacije , a naši agenti će Vam se javiti u najbržem mogućem roku i izračunati popust za Vas.

General

Cena noćenja i dodatne usluge:

• U cenu smeštaja je uračunato:
– Noćenje u apartmanu.

• Za decu mlađu od 7 godina smeštaj je besplatan. Deca od 7 do 14 godina imaju 50% popusta.

• U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1,5 EVR po osobi, po noćenju.

• Gostima je na raspolaganju mogućnost organizacije:
– Doručka po ceni od 4€ po osobi po obroku
– Ručka/večere (dnevni meni) po ceni od 7 EVR po osobi, po obroku.
– Transport aerodrom po ceni od 20 EVR po vožnji.
– Kompletne konsijerž usluge (cena na upit).

• Za iznajmljivanje apartmana za boravak duži od 15 dana cena po dogovoru.

• Potvrđivanjem rezervacije prihvatate naše Uslove izdavanja apartmana. Detaljnije važeće uslove iznajmljivanja možete videti klikom na Uslovi.

• Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte naš tim Rezervacija putem elektronske pošte ili telefona.

Detaljan opis

Apartman Garden se nalazi u najstrožem centru grada, na uglu boemske četvrti Skadarlija i Trga Republike. Apartman je po strukturi dvosoban stan, sa spavaćom sobom u kojoj je bračni krevet i manjom sobom, u kojoj je singl krevet i pisaći sto. U dnevnom boravku je veoma komforna kožna garnitura. Kuhinja i kupatilo su opemljeni po svetskim standardima. Apartman Garden je izuzetno svetao i opremljen tako da zadovolji kriterijume i potrebe najizbirljivijih gostiju.

Apartman se nalazi na 6. spratu, veličine je 70 m2 i prilagođen je za 5 osoba.

Opis okoline

Obilje turističkih atrakcija i savremenih zdanja, nalazi se upravo u najbližoj okolini ovog apartmana. Samo par koraka od apartmana je najpoznatija boemska četvrt Skadarlija, u kojoj ćete naći jedinstvenu atmofseru ovog grada, odlične restorane sa živom muzikom i puno radnji sa etno suvenirima. Kroz centar grada put vas vodi do popularne “štrafte” – Knez Mihailove ulice, Terazija, Trga Republike sa najpozantijim restoranima u gradu, bioskopima i pozorištima. Pešačke ture vode do najatraktivnijih centralnih delova Beograda – Skadarlije, Kalemegdana, Zoološkog vrta i ušća Save u Dunav…

Prevoz: 24, 26, 37, 43, 16. 23. 27E, 33, 35, 48, 95, 96

Pogodnosti

Lift, parking na ulici, mašina za veš, pegla, daska za peglanje, obezbedjena, kablovska/satelitska TV, WiFi, mašina za sudje, frižider, osnovni kuhinjski pribor, centralno grejanje, tuš kabina, peškiri obezbedjeni, fen. Dozvoljeno pušenje i držanje kućnog ljubimca.

Aktivnosti

Razgledanje, kupovina, restorani, bioskopi, muzeji, pozorišta, sale za koncerte, masaža.

Stari Grad

Opština Stari grad je beogradska opština i zauzima površinu od 698 ha, na kojoj živi oko 70.000 stanovnika. Ime Starog grada odražava istorijsko mesto i ulogu starog gradskog središta odakle se Beograd dalje razvijao. Sadašnja opština je nastala i ponela današnji naziv 1957. spajanjem opština Stari grad, Skadarlije i dela Terazija. Dan opštine slava Cveti,

Read more