Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Apartman Vukanja 2

Apartman Vukanja 2 se nalazi u Kolarčevoj 5, na I spratu. Apartman je površine od 110 m2 i ima četiri spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo, zaseban wc, kompletno opremljenu kuhinju i trpezariju.

Kapacitet ovog apartmana je maksimum 8 osoba, a inicijalna cena je formirana za 4 gosta, dok se za svakog gosta preko 4 doplaćuje dnevno, po osobi. Na sve navedne iznose dodaje se boravišna taksa u iznosu od 1,6 € dnevno, po osobi. Nudimo mogućnost dodatnog održavanja i čišćenja po ceni 15 €.

Vukanja 2 je na atraktivnoj lokaciji u srcu Starog grada, najstarije urbane četvrti Beograda. Na pešačkoj distanci se nalaze značajne kulturne i istorijske znamenitosti po kojima je Beograd poznat: Beogradska tvrđava i park Kalemegdan, Narodno pozorište, Narodni muzej, spomenici kulture, poznate umetničke galerije, najbolji restorani domaće i inostrane kuhinje, noćni klubovi, barovi i brojni butici duž glavne promenade, Knez Mihajlovom ulicom.

Gostima je na raspolaganju mogućnost organizacije:
– doručka po ceni od 4 € po osobi po obroku
– ručka/večere (dnevni meni) po ceni od 7 € po osobi, po obroku.
– transport aerodrom po ceni od 20 € po vožnji.
– kompletne usluge verziranih konsijerža (cena na upit).

Ne zaboravite:

  • Cene izražene na našem sajtu odnose se na ceo apartman, a ne na pojedinačnog gosta. Za svakog gosta preko standardno predviđenog broja naplaćuje se dodatni iznos, u zavisnosti od apartmana. Iznajmljivanje apartmana za boravak duži od 15 dana cena se formira po dogovoru,
  • Potvrđivanjem rezervacije prihvatate naše uslove izdavanja apartmana. Detaljnije važeće uslove iznajmljivanja možete videti u rubrici Uslovi.
  • Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte naš tim za rezervacije i to e-mailom ili telefonom.