Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Apartman Sweet House Square

Apartman Sweet House Square se nalazi na Trgu Nikole Pašića 12, na  IV spratu. Površina stana je 130 m2, a strukturu čine četiri spavaće sobe, veliki dnevni boravak (double living room), kupatilo, zaseban wc i opremljena kuhinja.

Kapacitet Sweet House Square je maksimum 11 osoba, a minimalna cena je formirana za 4 gosta. Za svakog gosta preko broja 4 doplaćuje se po 15 € dnevno, po osobi. Na sve navedne iznose dodaje se iznos boravišne takse od 1,6 € dnevno, po osobi i 15 € za troškove čišćenja i održavanja.

Apartman Sweet House Square  je na atraktivnoj lokaciji u srcu Starog grada, najstarije urbane četvrti Beograda. Na pešačkoj distanci se nalaze značajne kulturne i istorijske znamenitosti po kojima je Beograd poznat: Beogradska tvrđava i park Kalemegdan, Narodno pozorište, Narodni muzej, spomenici kulture, renomirane umetničke galerije, najbolji restorani domaće i inostrane kuhinje, noćni klubovi, barovi i brojni butici duž glavne promenade, Knez Mihajlove ulice.

Našim gostima  mogućnost organizovanja:
– doručka po ceni od 4 € po osobi po obroku
– ručka/večere (dnevni meni) po ceni od 7 € po osobi, po obroku.
– transport aerodrom po ceni od 20 € po vožnji.
– kompletne usluge verziranih konsijerža (cena na upit).

Ne zaboravite:

  • Cene izražene na našem sajtu odnose se na ceo apartman, a ne na pojedinačnog gosta. Za svakog gosta preko standardno predviđenog broja naplaćuje se dodatni iznos, u zavisnosti od apartmana. Iznajmljivanje apartmana za boravak duži od 15 dana cena se formira po dogovoru,
  • potvrđivanjem rezervacije prihvatate naše uslove izdavanja apartmana, a detaljniji opis važećih uslova iznajmljivanja pogledajte u rubrici Uslovi.
  • ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte naš tim za rezervacije i to e-mailom ili telefonom.