O nama

CRYSTAL CODE APARTMANI, SIGURAN KOD PRIJATNOG BORAVKA !

Renomirana agencija za dnevni najam apartmana Crystal Code Apartmani pionir i lider uslužnog rentiranja na prostoru Beograda. Agencija Crystal Code Apartmani osnovana je 2005. godine i raspolaže kompletno opremljenim apartmanima svih struktura i kategorija. Apartmani se nalaze na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama u strogom centru Beograda i na Novom Beogradu. Crystal Code Apartmani su idealan partner posetiocima Beograda koji žele da budu u centru zbivanja. Naši apartmani su pažljivo odabrani, prema najvišim standardima i racionlna su alternativa hotelskim uslugama. Zašto su naši apartmani bolji i povoljniji izbor:

• Boravkom u Crystal Code apartmanima uštedećete najmanje 40% u odnosu na najpovoljniji hotelski smeštaj.

• Izbor od 60 kvalitetno opremljenih apartmana sa: internetom, kablovskom televizijom, klima uređajima.

Jednostavan za korišćenje i besplatan onlajn servis. Uvek možete da nas pozovete, razgovarate sa nekim od naših agenata i direktno se informišete da li je vaš omiljeni apartman slobodan.

Besprekorna usluga. Mi detaljno procenjujemo našu ponudu i gostima dajemo detaljan opis sa slikama i lokacijama ( www.crystalcode.rs ).

Besplatno čišćenje i zamenu posteljine i peškira.

Parking sa nadzorom.

Transport od aerodroma/železničke/autobuske stanice, do apartmana ili do drugih destinacija, po želji klijenta.

Potpunu privatnost i diskreciju.

Ljubazno i profesionalno na usluzi gostima.

Osećajte se kao kod kuće !

Crystal Code Apartmani, powered by

Logo_Partneri (2)
O uspešnom poslovanju agencije svedoči više od 70.000 zadovoljnih gostiju i preko 140 firmi, koje smeštaj za svoje poslovne saradnike obezbeđuju preko nas. Možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa brojnim uspešnim preduzećima, medicinskim i obrazovnim ustanovama, ambasadama, organizatorima sportskih i kulturnih manifestacija, producentskim kućama. Osim saradnje sa našim poslovnim partnerima, u Crystal Code Apartmanima borave turisti i posetioci Beograda koji žele kvalitet i udobnost.

crystal code apartmani u beogradu - timCrystal Code Apartmani u prilozima Radio televizije Srbije, upoznajte naše agente:


Reportaža1
   Reportaža2   Reportaža3  Reportaža

Vama na usluzi,
Crystal Code Apartmani

DOBRODOŠLI U BEOGRAD!