Availability

General

Cenovnik

• U cenu smeštaja je uračunato:
– Noćenje sa doručkom.

• U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1,5 EVR po osobi, po noćenju.

• Gostima je na raspolaganju mogućnost organizacije:
– Ručka/večere (dnevni meni) po ceni od 7 EVR po osobi, po obroku.
– Transport aerodrom po ceni od 20 EVR po vožnji.
– Kompletne konsijerž usluge (cena na upit).

• Za iznajmljivanje apartmana za boravak duži od 15 dana cena po dogovoru.

• Potvrđivanjem rezervacije prihvatate naše Uslove izdavanja apartmana. Detaljnije važeće uslove iznajmljivanja možete videti klikom na Uslovi.

• Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte naš tim Rezervacija putem elektronske pošte ili telefona.

Detaljan opis

Dobro došli u Vilu Bulevar.

Nadamo se da ćete ovde provesti prijatne trenutke i poneti lepe utiske iz Beograda!

U ime zaposlenih želimo vam prijatan odmor u Srbiji i zahvaljujemo vam na izboru Vile Bulevar. Naša vila nalazi se u širem centru Beograda, jednom od najlepših krajeva grada okružena parkovima, vilama, ambasadama , prijatnim i mirnim mestima a sve to na 10 minuta udaljenosti od srca grada.. Naša vrata nalaze se samo desetak metara od glavnog obeležja Beograda na sportskim mapama, a bez većeg napora možete istražiti i najatraktivnije delove grada.

Izborom Vile Bulevar odlučili ste se za mali porodični establišment koji vam nudi savršenu kombinaciju modernog i tradicionalnog, daleko od gužve, uniformnosti i rigidnih pravila velikih hotelskih lanaca.
U našem hotelu brzo ćete upoznati zaposlene i druge goste, a nama ćete dati priliku da upoznamo vas i lakše vam izađemo u susret.

Zadovoljstvo nam je ugostiti vas.

Opis okoline

Vila Bulevar nalazi se u širem centru Beograda, jednom od najlepših krajeva grada okružena parkovima, vilama, ambasadama, prijatnim i mirnim mestima a sve to na 10 minuta udaljenosti od srca grada.

Naša vrata nalaze se samo desetak metara od stadiona FK Crvene Zvezde, glavnog obeležja Beograda na sportskim mapama, a bez većeg napora možete istražiti i najatraktivnije delove grada.

Pogodnosti

Lift; Interfon sa kodom; Alarm; Parking sa garažom; Privatni parking; Invalidska kolica; Mašina za veš; Sušač; Perač/Sušač; Pegla; Daska za peglanje; Posteljina obezbedjena; Kablovska/Satelitska TV; TV; Brzi Internet; WiFi; Aparat za kafu; Frižider; Ketler; Deljena kuhinja; Kuhinjski pribor obezbedjen; Klima; Kućni roštilj; Tuš kabina; Peškiri obezbedjeni; Fen; Pušenje; Deca; Kućni ljubimci; Pušenje dozvoljeno; Pogled na grad

Aktivnosti

Razgledanje, Kupovina, Restorani, Bioskopi, Muzej i Pozorišta, Sale za koncerte, Salon lepote, Masaža, Zabavni park, Zoološki vrt, Teretana, Joga, Golf tereni, Teniski tereni, Sportovi na vodi, Plivanje, Surfovanje, Biciklizam, Planinski biciklizam, Zimski sportovi.

Activities

Razgledanje, Kupovina, Restorani, Bioskopi, Muzej i Pozorišta, Sale za koncerte, Salon lepote, Masaža, Zabavni park, Zoološki vrt, Teretana, Joga, Golf tereni, Teniski tereni, Sportovi na vodi, Plivanje, Surfovanje, Biciklizam, Planinski biciklizam, Zimski sportovi.