Availability

General

Cena noćenja i dodatne usluge:

• U cenu smeštaja je uračunato:
– Noćenje.
– Turističko razgledanje grada brodom (rezrvacija neophodna unapred)

• Za decu mlađu od 7 godina smeštaj je besplatan. Deca od 7 do 14 godina imaju 50% popusta.

• U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1,5 EVR po osobi, po noćenju.

• Gostima je na raspolaganju mogućnost organizacije:

-Doručka/ ručka/večere (dnevni meni) po ceni od 7 EVR po osobi, po obroku.

– Transport aerodrom po ceni od 20 EVR po vožnji.

– Kompletne konsijerž usluge (cena na upit).

• Za iznajmljivanje apartmana za boravak duži od 15 dana cena po dogovoru.

• Potvrđivanjem rezervacije prihvatate naše Uslove izdavanja apartmana. Detaljnije važeće uslove iznajmljivanja možete videti klikom na Uslovi.

• Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte naš tim Rezervacija putem elektronske pošte ili telefona.

Detaljan opis

Apartman Premium nalazi se u urbanom distriktu Beograda. Pešačka zona, šoping promenada, renomirani restorani i barovi su nadomak ruke gostima. To je jedna od brojnih prednosti ovog apartmana.

Jednosoban, kompletno renoviran, moderno opremljen i izolovan od gradske buke. Poseduje opremljenu kuhinju i prilagođen je za boravak do 4 osobe.
Jedan od najboljih izbora ukoliko ste sledbenici parole “Location, location, location”. Mi jesmo, zato u ponudu uvrstavamo apartmane sa najboljim lokacijama. Želimo Vam ugodan boravak.

Opis okoline

Ulica Kneza Mihaila je najpopularnija i glavna ulica Beograda. Neposredna blizina Beogradske tvrđave i parka Kalemegdan krasi ovu lokaciju zajedno sa njenom istorijom i kulturološkim nasleđem. Renomirani restorani, barovi, pešačka zona i šoping promenada odlikuju ovu ulicu u srcu grada.

Pogodnosti

Lift,Pegla,Daska za peglanje,Posteljina obezbedjena,Kablovska/Satelitska TV,TV,Internet,Enabled TV,Brzi Internet,WiFi,Šporet,Frižider,Ketler,Kuhinjski pribor obezbedjen,Klima,Tuš kabina,Peškiri obezbedjeni,Fen,Pušenje,Deca, Kućni ljubimci,Pogled na grad

Aktivnosti

Razgledanje,Kupovina,Restorani,Bioskopi,Muzej i Pozorišta,Sale za koncerte,Salon lepote,Masaža,Antikvarnice,Zabavni park,Zoološki vrt,Teretana,Joga,Teniski tereni,Plivanje,Biciklizam

Centar

Grad leži na ušću Save u Dunav u centralnom delu Srbije, gde se Panonska nizija spaja sa Balkanskim poluostrvom. Broj stanovnika u Beogradu prema popisu stanovništva iz 2002. je iznosio 1.576.124.[6] Najveći je grad na teritoriji bivše Jugoslavije i po broju stanovnika četvrti u jugoistočnoj Evropi posle Istanbula, Atine i Bukurešta.

Read more